طرز تهیه آلبالو پلو
آلبالو پلو
مواد لازم:
برنج👈 ۶ پیمانه
آلبالو👈 ۲۵۰ گرم
عسل👈 ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده👈به میزان لازم
کره حیوانی 👈۱۰ تا ۲۰ گرم
سبوس برنج👈یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
هسته آلبالوهارو می گیریم
توی قابلمه مسی یا چدن اصل میریزیم و بسته به اندازه آلبالو روش عسل میریزیم. حواستون باشه مربا نمی خوایم درست کنیمااا.. عسل زیاد نریزین. من ۲ قاشق ریختم طعم ترش و شیرین خوبی داشت
میزاریم روی شعله ملایم خود آلبالو آب میندازه پس دیگه نیازی به آب نیست. میذاریم تا آبش کم شه و قوام پیدا کنه . آخرش یه تیکه کره حیوانی هم میندازیم تا آلبالو ها طعم کره هم بگیرن
حالا برنجو با اب و سبوس میذاریم بجوشه چند تا قل خورد البالوها رو با زعفران آب کرده بهش اضافه میکنیم و منتظر میشیم آب آن تموم بشه و وقتی آب تموم شد مقداری کره حیوانی ریخته در اخر بدون دم کنی و شعله پخش کن میزاریم روی شعله ملایم تا بخار کنه. بخار که کرد دم کنی و شعله پخش کن رو میذاریم .
حدودا ۴۵ دقیقه کافیه که دم بکشه…
در اخر میتونید مرغ محلی ریش ریش شده یا گوشت گوسفندی قلقلی داخلش بریزید.
خواص :
🌸 درمان بی خوابی
🌸مفید برای بیماران قلبی و رماتیسمی
🌸زیبایی و طراوت خانم ها را تضمین میکند.
🌸مفید برای ناراحتی های پوستی
غـــــــذاے شـــــــما دواے شـــــماست دواے شــــــما غــــــــذاے شــــــماست