طرز تهیه آلبالو پلو

طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو پلو

مواد لازم:

برنج👈 ۶ پیمانه
آلبالو👈 ۲۵۰ گرم
عسل👈 ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده👈به میزان لازم
کره حیوانی 👈۱۰ تا ۲۰ گرم
سبوس برنج👈یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

هسته آلبالوهارو می گیریم
توی قابلمه مسی یا چدن اصل میریزیم و بسته به اندازه آلبالو روش عسل میریزیم. حواستون باشه مربا نمی خوایم درست کنیمااا.. عسل زیاد نریزین. من ۲ قاشق ریختم طعم ترش و شیرین خوبی داشت
میزاریم روی شعله ملایم خود آلبالو آب میندازه پس دیگه نیازی به آب نیست. میذاریم تا آبش کم شه و قوام پیدا کنه . آخرش یه تیکه کره حیوانی هم میندازیم تا آلبالو ها طعم کره هم بگیرن
حالا برنجو با اب و سبوس میذاریم بجوشه چند تا قل خورد البالوها رو با زعفران آب کرده بهش اضافه میکنیم و منتظر میشیم آب آن تموم بشه و وقتی آب تموم شد مقداری کره حیوانی ریخته در اخر  بدون دم کنی و شعله پخش کن میزاریم روی شعله ملایم تا بخار کنه. بخار که کرد دم کنی و شعله پخش کن رو میذاریم .
حدودا ۴۵ دقیقه کافیه که دم بکشه…
در اخر میتونید مرغ محلی ریش ریش شده یا گوشت گوسفندی قلقلی داخلش بریزید.

خواص :

🌸 درمان بی خوابی
🌸مفید برای بیماران قلبی و رماتیسمی
🌸زیبایی و طراوت خانم ها را تضمین میکند.
🌸مفید برای ناراحتی های پوستی

غـــــــذاے شـــــــما دواے شـــــماست   دواے شــــــما غــــــــذاے شــــــماست

درباره نویسنده :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *