خواص سنجد

خواص سنجد:

۱- گوشت آن برای  گوشت بدن مفید است و گوشت میرویاند (جهت درمان لاغری).

۲- هسته آن برای استخوان مفید است و استخوان میرویاند (جهت درمان بیماری های استخوان مانند پوکی استخوان، شکستگی و خورد شدن استخوان و … از پودر یا سویق هسته سنجد استفاده میشود).

۳- پوست آن برای پوست بدن مفید است و پوست میرویاند (برای درمان کنده شدن پوست در اثر جراحت یا سوختگی).

۴- کلیه ها را گرم میکند (اگر کلیه در معرض سرما و التهاب و … باشد مفید است).

۵- معده را ضد عفونی و دباغی میکند (تقویت معده جهت هضم بهتر غذا).

۶- ار بواسیر پیشگیری میکند (برای درمان نیز مفید است).

۷- باعث تسلسل بول و ادرار میشود و درمان پروستات است.

۸- ساق پا را تقویت میکند.

۹- ریشه کن کننده (ژن) جذام است (درمان بیماری های ژنتیکی).

۱۰- موثر در درمان تب و لرز.

۱۱- رفع کمبود کلسیم دوران بارداری.

۱۲- موثر در مشکلات پا و مفاصل از قبیل ورم، تومور و …

۱۳. مفید برای زیبایی پوست صورت میشود (بایستی پودر پوست سنجد بهمراه روغن زیتون بصورت ماسک و پماد روی صورت قرار داده شود).

نکته ۱: سویق پودر کامل سنجد برای کل موارد فوق مفید است.
نکته ۲: هسته سنجد جزء داروی ترکیبی استخوان ساز  میباشد که در درمان تمام بیماری های استخوان و مفاصل کاریرد دارد.

 

سنجد در روایات:

– امام صادق می‌فرمایند: سنجد گوشت آن گوشت را می‌رویاند و پوست آن پوست را می‌رویاند و استخوان آن استخوان را می‌رویاند و همچنین کلیه‌ها را گرم می‌کند، معده را دباغی می‌کند، پیشگیری از ابتلا به بواسیر می‌کند، پروستات را درمان می‌کند، پاها را تقویت می‌کند و ژن عامل جزام را سرکوب می‌کند.

– امام سجاد (ع) از امام حسین (ع) نقل می‌کنند: پیامبر (ص) بر حضرت امیر (ع) وارد شدند درحالی‌که حضرت امیر تب داشتند و حضرت به آن حضرت امر کردند که سنجد بخورند.

درباره نویسنده :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *